Climatech

  • DSC_0056
  • DSC_0084
  • 038
  • DSC_0881
  • DSC_0883
  • DSC_0896
  • DSC_0866
  • DSC_0868
  • DSC_0870
  • DSC_0856
  • DSC_0859
  • DSC_0876
  • ClimatechMain1
  • ClimatechMain3
  • Conf Room Long Table view
  • Conf Room Reverse View
  • Conference Room Tall
  • Kitchen1
  • Lobby
  • image-coming-soon

Working from an existing building; Constructed in two phases with multiple roof heights and varied structural systems, the team worked with the client throughout the design phase to maximize the use of the spaces, leveraging existing conditions and then making alterations where critical to the function. Through collaboration with the building official, the team was able to accommodate an existing wall that ran through the middle of the production area to maintain production flow.

Clima-Tech chose an existing office/industrial building in Eden Prairie to renovate and relocate their headquarters. This required extensive renovation of the exterior and complete gutting of the interior. The exterior received: new color scheme, windows, main and employee entry features, new loading docks and screening for a 35-foot tall raw materials silo. Interior renovation resulted in 7,000 square feet of office and 80,000 square feet of manufacturing spaces to complete a new corporate image.

Comments are closed.